d line lenyűgöző múltra tekint vissza az építészeti kiegészítők modern történelmében. A koppenhágai székhelyű márka termékeinek megalkotásánál a design mellett a minőségre, tartósságra és innovációra helyezte a legnagyobb hangsúlyt. Számos dán sztártervező mellett a gyártó 50 éves fennállása óta először dolgozik együtt nemzetközi tervezővel.


Büszkén mutatjuk be Magyarországon először és egyedüliként a Tom Dixon és
d line együttműködéséből született FAT kollekciót:

 



 

A Tom Dixonnal történő együttműködés rendkívüli esemény. A FAT kollekció új felfedések sorozata a d line számára, mind forma, mind színek terén, ezért ezt a merész lépést csakis korunk egyik legnagyobb formatervezőjével karöltve tehette meg.

A 70mm-es rozettával és 35mm-es átmérővel rendelkező darabok nagyobbak a megszokott méretektől, így az eredmény egy mindenféle élektől mentes, tökéletesen ívelt forma és egy nem mindennapi látvány.

 


KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 

FAT kollekció kizárólagos magyarországi forgalmazója a


WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu