A 19. század közepéig a gyönyörű kilincsek kizárólag a nemesi paloták vagy az arisztokrácia köreiben népszerű szórakozóhelyek kiváltsága volt. Ekkor azonban Enrico Cassina felismerte azt az igényt, hogy a látványos építészeti kiegészítők nem csak a leggazdagabbak privilégiuma, ezért megfizethetőbb alapanyagok felhasználásával a szemet gyönyörködtető kilincsek replikáit szélesebb körben is elérhetővé tette.

És a történet itt kezdődik. 

 

Ahogy Cassina a nehezen megmunkálható aranyat lecserélte rézre, nem csak az előállítási költségek csökkentek, hanem a munkafolyamatok is lerövidültek. Így tudott szélesebb ügyfélkört kiszolgálni az elvárt minőségi követelmények megtartásával.

Mára az Enrico Cassina kilincsek a minőség és stílus csúcsát képviselik több, mint 80 országban, amelyek közé immár Magyarország is beletartozik. A Small Details kínálatában mostantól elérhetőek a történelem különböző időszakainak stílusjegyeit magukon hordozó alkotások, így a barokk, a rokokó, az Art Deco vagy a modern stílus szerelmesei is könnyedén találnak kedvencet maguknak a cég kollekció között.

Az Enrico Cassina 2005-ben beleolvadt az OMPorro cégcsoportba, amin belül az alapító Alfredo Porro márka reprezentálja az egyéb építészeti kiegészítőkből – mint a bútorfogantyúk, karnisok vagy korlátok-, sokszínű kollekcióit.
A legkorszerűbb gépparknak és a magasan képzett szakembereknek köszönhetően a vállalat gond nélkül tud egyéni gyártásokat is teljesíteni. A megrendelők kívánságainak teljes kielégítésére hozták létre az Ad-Hoc divíziót, amely kizárólag a különleges igények kiszolgálásával foglalkozik, hogy bármilyen projekt a tervezők elképzelése szerint valósulhasson meg.

 

KATALÓGUSOK LETÖLTÉSE

 

 


WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu