A BASE kollekció tökéletes alapot kínál a d line megismerésére. Kedvező áraival széles körben elérhető sorozat, amely minőségi anyagaival és igényes kivitelezésével méltó helyet foglal a dán prémiumgyártó portfóliójában.

A kollekció AISI 304-es rozsdamentes acélból készül, alkalmazása gyakorta használt, nagy igénybevételnek kitett nyílászárókhoz és mellékhelyiségekhez javasolt. Az EN 1906 szabvány 3. osztályába sorolt kollekció mind magánházakban, mind kereskedelmi- vagy középületekben tartósan helytáll, amiért a gyártó 10 év garanciával kezeskedik.

A d line tartósságra való törekvése nem csak az anyagválasztásban érhető tetten, a BASE kollekciót műszaki tartalma is kiemeli más gyártók hasonló árkategóriájú termékei közül. Kilincseinél a professzionális kötőelemek használata, az ajtólapot masszívan átfogó csavaros rögzítés, valamint a precíz megmunkálás világszínvonalú alkotásokat teremt itt és a sorozat többi tagjánál egyaránt.

Az egységes design elkötelezettjei süllyesztett- és húzófogantyúkat, akasztókat, különböző tartó- és rögzítőelemeket, papír- és szappanadagolókat, ajtóütközőket valamint egyéb toalett-kiegészítőket is találnak a BASE kollekció termékei közt, így létrehozható az építészeti részletek egységes képe egy harmonikus belsőtérben.
A sorozat formavilágát a tiszta funkcionalitás és a nemes egyszerűség jellemzi. A kollekció több költségvetési megoldást kínál, így magánügyfelek számára vagy nagyobb projektek részeként is egyaránt alkalmazható.

A Small Details a d line hivatalos magyarországi forgalmazójaként személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek.
A világszerte használt és elismert megoldások megismeréséért vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek egyikén, a teljes BASE kollekcióért pedig töltse le a katalógust az alábbi linken!


WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu