A BASE kollekció tökéletes alapot kínál a d line megismerésére. Kedvező áraival széles körben elérhető sorozat, amely minőségi anyagaival és igényes kivitelezésével méltó helyet foglal a dán prémiumgyártó portfóliójában.

A kollekció AISI 304-es rozsdamentes acélból készül, alkalmazása gyakorta használt, nagy igénybevételnek kitett nyílászárókhoz és mellékhelyiségekhez javasolt. Az EN 1906 szabvány 3. osztályába sorolt kollekció mind magánházakban, mind kereskedelmi- vagy középületekben tartósan helytáll, amiért a gyártó 10 év garanciával kezeskedik.

A d line tartósságra való törekvése nem csak az anyagválasztásban érhető tetten, a BASE kollekciót műszaki tartalma is kiemeli más gyártók hasonló árkategóriájú termékei közül. Kilincseinél a professzionális kötőelemek használata, az ajtólapot masszívan átfogó csavaros rögzítés, valamint a precíz megmunkálás világszínvonalú alkotásokat teremt itt és a sorozat többi tagjánál egyaránt.

Az egységes design elkötelezettjei süllyesztett- és húzófogantyúkat, akasztókat, különböző tartó- és rögzítőelemeket, papír- és szappanadagolókat, ajtóütközőket valamint egyéb toalett-kiegészítőket is találnak a BASE kollekció termékei közt, így létrehozható az építészeti részletek egységes képe egy harmonikus belsőtérben.
A sorozat formavilágát a tiszta funkcionalitás és a nemes egyszerűség jellemzi. A kollekció több költségvetési megoldást kínál, így magánügyfelek számára vagy nagyobb projektek részeként is egyaránt alkalmazható.

A Small Details a d line hivatalos magyarországi forgalmazójaként személyre szabott ajánlatokat kínál Önnek.
A világszerte használt és elismert megoldások megismeréséért vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek egyikén, a teljes BASE kollekcióért pedig töltse le a katalógust az alábbi linken!


Üzletünk címe: 1106 Budapest, Fátyolka utca 4.
Telefonszám: +36304759993
Email: info@smalldetails.hu
Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban

webshop: smalldetails.hu