Minden Armac Martin fogantyú 100% tiszta, tömör sárgarézből, kézzel készült alkotás. Az elegancia és a luxus megtestesítője egy olyan gyártótól, amely 1929 óta a rézművesség elkötelezettje. Az Armac Martin termékek választásával beköltözik otthonába az időtálló szépség, az utolsó részlet a tökéletességhez.


01
CROSSWAYS GOMBFOGANTYÚ

A Crossways kollekció gombfogantyúja art deco hangulatát varázsolja bármely hálószoba vagy gardrób szekrényre.


02
CROSSWAYS T-FOGANTYÚ

A legfinomabb tömör sárgarézből készült hatszögletű T-fogantyú nem csak látványban ígér időállóságot, hanem minőségben is.


03
CROSSWAYS KAGYLÓFOGANTYÚ

A könnyed és elegáns Crossways kagylófogantyú legoptimálisabb fiókokhoz. Mivel tökéletesen illeszkedik a kollekció többi darabjához, egyszerűen kombinálható velük.


04
CROSSWAYS FIÓKHÚZÓ

A hexagon forma páratlan látványt és érzést garantál. A Crossways húzófogantyú négyféle méretben, akár ajtóra is rendelhető, valamint horizontális vagy vertikális irányban is szerelhető.


Az összes Armac Martin termék, beleértve a teljes Crossways kollekciót is, 21 féle színben rendelhető, így könnyedén igazítható a lakás többi kiegészítőjéhez.


WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu