CONE by Osiris Hertman

Új, Red Dot Award győztes FORMANI kollekció

A FORMANI és Osiris Hertman első közös projektjeként született meg az ablak-, ajtókilincsekből és fogantyúkból álló kollekció. A rozetta nélküli kilincs műszaki tartalma és minimalista formája rögtön elbűvölte a zsűri tagjait, így már a piacra kerülése előtt elnyerte a 2021-es Red Dot Design Award díjat.

A KOLLEKCIÓRÓL

 


Egy széf kilincsére hajazó CONE kollekció darabjait az indusztriális hatás helyett elegancia és időtálló esztétika jellemzi. Minden műszaki tartalom a kúpos nyak alatt van elrejtve, így a rozetta nélküli kialakítás lehetővé teszi a kilincs egy darabban gyártását. A kollekció összes darabja tömör nemesacélból készül, és rendelhető magas kopásállóságú PVD szatén fekete vagy szálcsiszolt rozsdamentes felülettel.

 

A TERVEZŐRŐL

Osiris Hertman munkásságában mindig arra törekszik, hogy összhangot teremtsen az építészet és a belsőépítészet között. Az elmúlt 15 évben bebizonyította, hogy sokoldalú tervező. Bútortervezőként kezdte, hamarosan elképesztő szenvedéllyel fordult a belső terek és kiegészítők megalkotásához, majd megalapította saját ékszergyártó márkáját, a Buddha to Buddha studiot. Hertman szemlélete szerint egy kilincs mindig elvezet valahova, ezért az egyszerűsége mellett tekinthető kiállított dísztárgynak is. A CONE kilincs tervezésénél a technikai tökéletesség és kiváló minőség mellett ugyanakkora hangsúlyt fektetett az összkép harmóniájára és a funkcionalitásra is.

A KOLLEKCIÓ DARABJAI

 


 



WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu