“ The details are not the details. They make the design.”
Charles Eames

DETAILS MATTER

Bár a részletek az egész apró alkotóelemei, mégis fontos szerepet játszanak a teljes összkép megalkotásában. Ahogy Eames mondja: “ők határozzák meg a dizájnt.”

A small details-ben szenvedélyünk a belső részletek harmóniája, ezért is alapítottuk meg kilincsekre, fogantyúkra, bútorlábakra és egyéb kiegészítőkre specializálódott üzletünket. Csak a legmagasabb minőséggel vagyunk elégedettek, ezért gondosan választottuk ki az általunk forgalmazott gyártók termékeit. Büszkék vagyunk rá, hogy kínálatunkban exkluzív, világszerte ismert és népszerű brandek kollekciói találhatók meg.

YOU ARE SPECIAL

Webáruházunkban több száz gyöngyörű belsőépítészeti terméket talál, amelyek közül biztosan Ön is megtalálja az otthonába legjobban illő darabokat. A kiválasztott termékeket a valóságban is a kezébe foghatja, megtapinthatja, budapesti showroomunkban lehetőség van személyes konzultációra és egyedi igények megbeszélésére is. Szeretjük a személyes találkozások közvetlenségét és mindig nagy odafigyeléssel tekintünk ügyfeleink különleges kéréseire.

Rákóczi Zsófia 
a Small Details alapítója