Mi az a PVD bevonat?
A PVD, azaz Physical Vapor Deposition foyamat során vákuumkörnyezetbe helyezik a bevonni kívánt tárgyat, amelyre egy 400 °C körüli hőmérsékleten gázneművé alakított fém molekulái lecsapódnak, létrehozva egy 1-2 mikon vastagságú, rendkívül kemény és szorosan kapcsolódó réteget. Ez a technika régóta elterjedt a luxusórák gyártásánál, de manapság a kilincsek készítői is előszeretettel használják, hogy igazán tartós termékeket alkothassanak.

Ezért alkalmazzák ezt a technikát a kínálatunkban megtalálható gyártók is.

Ismerkedj meg a különböző cégek PVD színválasztékával!

 

Hosszabb élettartam

A rendkívül erős PVD rétegnek köszönhetően a nagy igénybevételű eszközök hosszútávon ellenállnak a korróziónak és a kopásnak, a kemény felső réteg megvédi őket a karcolásoktól és az ütésektől is. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé, hogy a gyártók több évtizednyi garanciát vállaljanak a PVD felületkezelt termékekre.

 

 

 

Kültérre is!

A PVD bevonatos kilincsek ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, UV-sugaraknak, sós levegőnek, így használhatók bejárati ajtón, kertkapun vagy egyéb kültéri ajtókon. A pár mikron vastagságú felszín védi a felületet ezektől a hatásoktól, így kevesebb karbantartással hosszabb élettartamat eredményez.

 

 

 

 

Környezetkímélő

A PVD bevonat környezetbarátabb, mint az alternatív bevonási eljárások, mivel a folyamat közben nem szabadulnak fel káros gázok és nem keletkezik hulladék.

 

 

>>Kattints ide<< és nézd meg a PVD termékeinket!

 


WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu