Előbb vagy utóbb mindannyian érzékeljük a sors erejét, amely arra késztet, hogy a megfelelő pillanatban lépéseket és döntéseket hozzunk. A cégeknek is van sorsuk, és egy olyan évszázados történelemmel rendelkező vállalat, mint az 1850-ben alapított Enrico Cassina történetében is eljött a változás ideje. A barokk stílustól az útjuk elvezett a kortárs trendekig, és most megalkották legújabb, 4 darabból álló kollekciójukat, amelynek nem véletlenül az INEDITA (jelentése eredeti, soha nem látott) nevet adták.

 


 

Az INEDITA kollekció tervezőjéről:
Alessio Rigamonti a milánói Politecnico Egyetemen szerzett építészmérnöki diplomát. Később Vico Magistretti építészirodájában tanult, 2008-ban pedig Luca Apostoli építésszel kezdett együtt dolgozni.
Az évek során számos belsőépítészeti projektet valósított meg, megannyi butik, bemutatóterem, jacht és a Comói vagy Luganói- tóra néző történelmi villa található referenciái között .
Alessio Rigamonti korábban már dolgozott együtt az OmPorro céggel, az ALFREDO PORRO márka számára tervezte meg a BRONZO COLLECTION-t,  az Haute Cotoure részleteket tartalmazó fogantyú kollekcióját.

 

Az Enrico Cassina kilincsek a stílus, a kifinomultság és a jó ízlés megtestesítői.
Az olasz gyár termékei kiváló minőségűek, és lenyűgöző választékot kínálnak a beltéri és bejárati ajtókhoz.

A teljes kínálatért lapozza át a teljes katalógust!

 


 

WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 


Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu