Nem kell tovább keresnie, ha igazán különlegeset alkotna.
Az exkluzív belsőépítészet kincsei megérkeztek Magyarországra.

Nincs többé félmegoldás

Az igazi luxus immár elérhető. Fedezzen fel új dimenziókat, élje át, ahogy az alkotás szenvedélye magával ragadja.
A Small Details a belső részletek harmóniáját képviseli. Ismerje meg kilincseinket, fogantyúinkat, bútorlábainkat és kiegészítőinket!

Magasabb szint

Az exkluzív formatervezés mellett a felhasznált anyagok színvonala és mennyisége is egyedülálló az eddig Magyarországon kapható bútorkiegészítők között. A 100% tiszta, tömör nyersanyagból, sok esetben kézzel megmunkált, szemet gyönyörködtető darabokat megérinteni páratlan élmény.

Details matter

Bár a részletek az egész apró alkotóelemei, mégis fontos szerepet játszanak a teljes összkép tökéletes megteremtésében. Webáruházunkban több száz gyönyörű belsőépítészeti terméket talál, fedezze fel az újdonságokat!

https://smalldetails.hu/

Ismerjük meg egymást!

Fontos számunkra a személyes partneri kapcsolat. A közös üzleti lehetőségek kiaknázása jövőbe mutató, új fejezeteket nyit a hazai belsőépítészetben. Bemutatkozásunk alkalmával betekintést nyújtunk az igazi luxus világába, immár hazánkban is.

 


WEBSHOPUNK-at folyamatosan töltjük fel új termékekkel, hogy minél kényelmesebben tudj otthonról vásárolni. A teljes kínálatunk megismeréséért, új belsőépítészeti lehetőségekért és inspirációkért lapozd végig online katalógusainkat, nyomtatott könyvek igényléséért és különleges ajánlatainkért pedig keress bennünket a lenti elérhetőségek egyikén!

 

Üzletünk címe: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
Telefonszám: +36706344591
Email: info@smalldetails.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig 10:00 – 16:00
pénteken és szombaton előjegyzés szerint
vasárnap: zárva

Időpont ide kattintva foglalható

webshop: smalldetails.hu