Bemutatkozik a Small Details legújabb kollekciója

A Colombo Design leányvállalataként működő Formae egy friss, design-orientált családi vállalkozás, amelyet 1990-ben alapítottak Terno d’Isola-ban, Észak-Olaszországban. Céljuk magas színvonalú termékek gyártása a modern otthonok számára, melyeket a funkcionalitás és a tartósság mellett a kedvező ár egyaránt jellemez. Elkötelezettek a design remekművek elkészítésében, ebben neves formatervező stúdiók segítik munkájukat.


Bartoli Design

A csapat, amelyet Carlo, Paolo és Anna Bartoli alkotják, hosszú évek óta partnerei a bútoripari ágazat vezető vállalatainak. Stílusuk az elegancia és az egyszerűség egyensúlyára épül, tevékenységük a koncepcióktól a termék dizájnig, a művészeti irányon át a márka stratégiáig terjed. A technológiák, az ipari folyamatok, valamint a kézműves technikák kombinációjával a Bartoli Design eredményei kreatív termékek, hosszú élettartamú díjnyertes alkotások.

 


Messineo e Settimelli

Ernesto Messineo és Massimiliano Settimelli 2009-től kezdtek együttműködni az ipari formatervezés, a belsőépítészet és a kiállítási standok tervezésének területén. Aktívan részt vettek a formatervezési versenyeken, számos olasz és nemzetközi díjat nyerve. Munkáikat neves folyóiratokban publikálták, köztük a Domus, az Interni, az Abitare, az Ottagono, a DDN, a Marie Claire, a Bagno Design és az Il Bagno.

 


Paolo Pininfarina

Az 1930-ban létrehozott társaság üzleti tevékenysége speciális karosszéria tervek készítésén alapult, egyszeri darabból vagy limitált sorozat részeként. A világháború után, a tömegtermelés bevezetésével Pininfarina pontosan tudta, mi szükséges a bővítéshez, és ennek eredményeként bevezette a legújabb struktúrákat, technológiai eszközöket. Kifejezetten a termékdizájnnak jött létre a Pininfarina Extra, amely az ipari tervezés különböző területein alkot.

 


Team3

Egy fiatal, képzett és ötletes tervezőcsoport elkészítette a „LAND” elnevezésű kiegészítők gyűjteményét, amelynek íve harmonikusan bontakozik ki, emlékeztetve az érzelmeket felkeltő formákra.

 

 


Minőség és design – kedvező áron

Minden Formae alkotás különlegessége az egyedülálló rozsdamentes Cromall® alapanyag, melynek felületét – kiviteltől függően -, polírozzák, vagy szálcsiszolják. Az igazán exkluzív daraboknál e két különböző felületű anyag kombinációjával érik el a kívánt hatást. A hibátlan, precíz megmunkálás és összeszerelés mellett extra figyelmesség a gyártótól, hogy az egy csavarral rögzített gombfogantyúkat pozicionáló tüskékkel látja el, így azok soha nem fognak elfordulni a beállított helyzetből.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ízelítő új kollekciónkból:

F105/D – 2.470 HUF

F501 – balos vagy jobbos kivitel – 3.240 HUF

F124/E – 7.220 HUF

F511 – 2.900 HUF

F118/E – 5.920 HUF

 

Fedezze fel a Formae világát!


Üzletünk címe: 1106 Budapest, Fátyolka utca 4.
Telefonszám: +36304759993
Email: info@smalldetails.hu
Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban

webshop: smalldetails.hu

Az árak forintban értendők és tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.