A dániai székhelyű gyártó 1970 óta kínálja egyedi formatervezésű innovatív termékeit, jelen írásban a csapágyas rozettával szerelt kilincseivel ismerkedhetünk meg. De mi is az a csapágy?

Egy forgó tengely alátámasztására szolgáló egység, aminek célja, hogy a mozgást minél kisebb ellenállással, pontos vezetés mellett tudja végezni.

Esetünkben a golyóscsapágy lesz a főszereplő.

Biztos ismerős az az érzés, amikor ajtónyitáskor a kezünk alatt “táncol” a kilincs, lötyög, lóg és a lenyomásához határozott erőkifejtés szükséges.

A fenti hibák kiküszöbölésére szolgál a d line csapágyas technikája, amivel elérték a tökéletes nyitási érzetet.

 

Hiszen hiába szép egy kilincs – amit eleinte még jó is használni -, ha az elavult megoldások miatt idővel a mutatós darabot megérinteni sem kívánjuk, mert járása egyenesen csapnivaló.

A megoldás: d line – professzionális és időtálló

A d line minőségi anyagok felhasználásával készült forradalmi megoldása évtizedeken át garantálja a hibamentes működés melletti folyamatos és kiegyensúlyozott minőségérzetet.

A csapágy elhelyezkedése, itt fut körben belül a sok-sok apró acélgolyó.

 

A d line kilincsek működtetése páratlan élmény.

Eredendően a 100% tiszta, tömör fém megérintéséből fakadó impulzus csak a kezdet, igazán a lenyomásakor tapasztalható az a bizonyos összerakottság érzés, finom műszerként gördül a tenyerünk alatt, néma csendben teszi a dolgát ahogy leheletfinom mozdulattal, különös erőkifejtés nélkül nyitjuk ajtónkat.

Ma, holnap és évtizedek múlva egyaránt.

A d line-nál ezért dolgoznak nap mint nap, hogy a minőségben ne kelljen kompromisszumot kötni.

 

Ősztől végre Magyarországon is elérhetők a d line termékek.

A csapágyazott kilincseket és árait megtalálod a hivatalos forgalmazó webáruházában.
Nézd meg most! -> https://smalldetails.hu/dline